Fes un donatiu

Saps que la teva col·laboració té un premi?

La teva aportació econòmica gaudeix de importants beneficis fiscals.

Beneficis fiscals per les donacions a fundacions

Per a persones físiques, es desgrava un 75% de l’IRPF si s’ha fet una aportació de fins a 150 euros a una fundació. Si la donació supera aquesta xifra, la deducció és del 30% o, en cas que les donacions hagin augmentat en els últims dos anys, del 35%.
Quan el donant és una persona jurídica
Quan qui fa la donació és una persona jurídica acollida a la llei 49/2002 i es fa l’aportació a una fundació o associació declarada d’utilitat pública, els donatius seran desgravables en la declaració de l’Impost de Societats de l’entitat o empresa que ha fet l’aportació. La deducció és del 35% i puja al 40% si la quantitat donada que es declara ha augmentat en els dos últims anys.

Certificat de les donacions deduïbles

Quan una entitat acollida a la Llei 49/2002 rep una donació, ha d’expedir un certificat perquè el donatiu sigui desgravable. L’entitat beneficiària haurà de remetre a l’Agència Tributària la informació sobre els certificats expedits, mitjançant el model 182. Si és el vostre cas, nosaltres us farem arribar el certificat corresponent.

També pots col·laborar amb nosaltres com a voluntari, donacions en espècie, serveis gratuïts, col·laboracions… Per a més informació, pots contactar amb administració@fundaciovimar.org

Pots fer el teu donatiu per transferència al nostre compte: ES88 2100 0028 73 0200499321

I ens fas arribar les teves dades a través del formulari següent:

 

  • PARTICULARS:    • EMPRESES: