Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

III Nit Solidària Costa Brava

El dissabte 2 de setembre Focus Engelhorn, Fundació Lluís Coromines, Bonart Cultural  i la Fundació DKV Integràlia juntament amb la Fundació Estímia, la Casa de la Carlota, Fundació Daurel i la Fundació Perramón de Ventalló celebraren la Tercera Nit Solidària de la Costa Brava en el meravellós entorn del Mas del Vent.

Hi assistiren  més d’un centenar de persones entre les quals hi havia els consellers de la Generalitat Srs. Lluís Puig i Santi Vila, la Directora Territorial Sra. Marta Casacuberta i els Alcaldes de Palamós, Calonge, Mont-ras i Banyoles, entre d’altres. En un ambient distès la família Engelhor, durant el sopar i abans de la representació coreogràfica s’interessaren per la tasca que desenvolupava cadascuna de les entitats i persones assistents. Després del sopar un grup de persones amb discapacitat escenificà una coreografia. Un cop acabada l’actuació el Sr. Kurt Engelhor, amfitrió de l’acte, explicà que la finalitat de l’acte era recaptar fons pels col·lectius més necessitats i explicà les raons personals que l’havien sensibilitzat amb aquest col·lectiu.

La Fundació Vimar, entre d’altres entitats de Palamós, a través de Fira Nadalenca rep, des de fa anys, una part de la quantitat recaptada que en aquesta edició foren 35.400 €