Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

 

Com cada any, la Fundació Vimar ofereix un casal durant tot el mes d’agost per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual que ho necessiten. Aquest casal es ve realitzant des de l’any 2007, amb gran acceptació, i coincideix sempre amb les vacances estivals dels Centres Ocupacionals del Baix Empordà.

Igual que l’any passat, el lloc de celebració del casal, és el nou local “La Bòbila Nova” de Palafrugell, que va estar recentment remodelat i adequat gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Palafrugell i la Diputació de Girona.

L’activitat estrella d’enguany és un curs de vela que s’impartirà durant les dues setmanes centrals del mes d’agost a Palamós, gràcies a la col·laboració del Club Nàutic Costa Brava, a qui volem donar les gràcies des d’aquí per la seva generosa aportació al benestar dels nostres usuaris.

La mitjana d’usuaris que participen enguany al casal és d’unes 30 persones, la major part de les quals són usuaries de les llars residències de la Fundació Vimar. Un casal pensat per a gaudir de les fantàstiques platges i cales del nostre litoral, i també per a descobrir nous racons d’interès de la nostra comarca.