Activitats realitzades abril

IOGA

La Raquel i la Cristina adapten a la mateixa llar la pràctica del ioga, amb l’objectiu d’alliberar la tensió dels usuaris derivada del període de confinament. Aquestes sessions es centren en postures físiques i tècniques de respiració i relaxació a través d’un ritme suau.
La Raquel i la Cristina són clau per crear un ambient propici per distendre i trobar-se amb un potencial intern que reconforta als residents considerablement. Elles es desviuen per acompanyar a les persones emocionalment mitjançant aquesta activitat i mitjançant moltes d’altres!
Grans professionals i excel·lents persones!

 • LLAR2000

  Els usuaris de la Llar2000 van aprofitar el bon temps i el solet per muntar la taula de la terrassa i fer el vermut! Segueixen confinats però a la terrasseta el confinament es porta millor.

BUNYOLS DE PASQUA

A Carrilet i a Llar2000 van fer un taller de bunyols de Pasqua. Ho han fet amb moooolt d’amor
Els van sortir boníssims

Endolcim el confinament!

 • AURORA ORTIZ

  Ens complau presertar-vos el video i cançó que ha creat la nostra treballadora Aurora Ortiz en aquests moments tan complicats, juntament amb la col.laboració de tots els treballadors i usuaris que atenem a la Fundació Vimar.
  Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració, tant als que surten com els que no.
  Gràcies també a la Sara Nicolas per la seva col·laboració amb la llengua de signes.
  I sobretot, gràcies a l’Aurora per regalar-nos la seva veu i el seu art. En definitiva, gràcies a tots per tota la feina feta desde casa i desde el cor.
  Esperem que us agradi

 • TORRIJAS

  Per Setmana Santa a Llar2000 s’han posat les piles i han preparat les típiques torrijas de setmana santa.

  A més de gaudir fent-les els hi han quedat boníssimes!

TALLER DE FOTOGRAFIES

A Carrilet van fer un taller de fotografíes de quan tots eren petits 👶🏻👶🏻👶🏻🤩🤩
Algunes cares els han costat de reconèixer, però d’altres no han dubtat ni una miqueta!

SANT JORDI

 Aquest any hem viscut un Sant Jordi molt especial i diferent en el que canviarem la llegenda, però res, ni ningú ens impedirà celebrar la nostra diada.

🌹🐍Aquest any no ens trobareu a les parades com sempre, perquè els regals es queden dins les llars i la residència.

🌹🐍Hi havia una vegada, un virus molt dolent que anava cercant a tota la gent, per fer-los-hi passar malament. Això era terrible! Totes les persones vivien espantades i amagades a casa seva. Però un dia…. varen aparèixer unes persones amb unes bates de diferents colors que es feien dir monitors. Aquestes persones amb un gran somriure com a escuts i una creativitat impressionant ajudaven a tothom a oblidar-se del monstre del carrer i a pensar en arcs de Sant Martí que ajudaven a créixer totes les roses i rosers que hi havia pels carrers.

🌹🐍Els nostres cavallers (monitors/es) no varen combatre contra aquest monstre però si que varen lluitar contra les nostres emocions més negatives i ens varen donar felicitat. I gràcies als somriures diaris que s’amagaven sota la seva mascareta i la dolçor de les seves mirades ens varen regalar amor per molts i molts anys de vida!!

🌹🐍Gràcies a tots els cavallers! Tant els que coneixem, com els que no.
Sabem que tots teniu un cavaller a casa vostre! Així que gràcies a tots pels vostres somriures plens d’amor!

🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹

CREU ROJA

Des de Robert Pallí volem agrair a Creu Roja per l’homenatge que ens han fet i per alegrar una estona als nostres nois! 🚨🚑

CTAC Girona

Els nostres amics de CTAC Girona ens han enviat aquest video de les sessions d’aquests anys amb el següent missatge: És l’única manera d’estar a prop vostre i dir-vos que us trobem molt a faltar.

Gràcies a l’equip de CTAC Girona per la vostra dedicació, professionalitat i estima. Nosaltres també us trobem molt a faltar!
És un vídeo preciós i molt emotiu!❤️

INSTANTÀNIES LLAR 2000

La càmara ha entrat a Llar 2000 i ha captat aquestes imatges tan habituals en qualsevol família: estenent la roba , entretenint-se, regant les plantes, cuinant…

Elles i ells saben que estan a casa seva, que toca confinar-se i que cal fer les feines domèstiques i passar l’estona entretenint-se.

VIMAR, quan es va crear el 5 de març de 1999 somiava en aconseguir cases per aquestes persones.
Veient les fotos ens sentim immensament feliços i agraïts a tots els que ho han fet possible.
Aquests dies l’agraïment s’adreça molt especialment a tot el personal d’atenció directa.

❤️ De veritat que sou formidables ❤️