Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

Aquí teniu un recull de les activitats realitzades pels usuaris de Fundació Vimar durant el mes de desembre.

UNA INICIATIVA SOLIDÀRIA

La Dra. Anna van Hooff de Costa Brava Mèdic ofereix al seus pacients la possibilitat d’agafar el llibre que vulguin i fer una aportació voluntària que va a benefici de Vimar, una guardiola entre els llibres, guarda totes aquestes aportacions que lliure a la Fundació.

Una vegada més la vida ens ha sorprès molt agradablement amb aquesta mostra d’iniciativa sòlidària, La Dra. Anna van Hoof ens estima i nosaltres a ella també.

En la fotografia l’esmentada Doctora amb Maribel Duaso, nova Cap d’administració i relacions institucionals i Jordi Sistach.

 

VISITA A LA MOSTRA DE PESSEBRES
Dissabte, dia 9, els residents de la Llar 2000 van anar a veure la Mostra de Pessebres de Mont-ras. Els va encantar i van sortir molt contents, ja que els van regalar uns pessebres per pintar i retallar. A més els van donar paperetes per un sorteig.

 

FIRA DE NADAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

El dia 10 un grup de residents de la Llar 2000 van anar a la fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols.

 

 

FESTA DEL TIÓ

Un cop més, com cada any, la Residència i CAE Robert Pallí celebra el tió juntament amb les famílies dels usuaris. A la festa es va obsequiar a cadascú amb regalets.

Aquesta celebració amb les famílies és un punt de trobada tradicional, per gaudir plegats no tans sols del tió, sinó també d’un berenar plegats ple de neules i torrons, música i bona companyia.
FESTA DE NADAL

El passat divendres, dia 22, vam fer una petita Festa de Nadal al STO amb totes les famílies per acomiadar l’any de la millor manera possible. Els nois van rebre una petita panera i després vam gaudir tots plegats d’un pica-pica.