Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà

[

S.T.O. PARTICIPA A LA CAMPANYA “ENXARXA’T A LA VIDA”
Els companys del S.T.O. estan entusiasmats de participar a la campanya “ Enxarxa’t a la vida!” i un cop més, volem agrair a la cooperativa “La mar de dones” haver comptat amb la nostra col·laboració. El fet de participar en aquests projectes els genera un augment d’autoestima i d’autoconcepte, que els hi acaben influint en tots els aspectes de la seva vida i del seu dia a dia.
Com ja us hem anat explicant, es tracta d’una iniciativa solidària impulsada per “la mar de dones” que proposa degustar una recepta de peix fresc de la llotja de Palamós i contribuir a la reducció de plàstics del Mediterrani per tal de mantenir l’ofici de pescador molts més anys.
La implicació dels usuaris i usuàries del Servei de teràpia ocupacional Santa Cristina consisteix en pintar els diferents dibuixos dels punts de llibre que acompanyen, al plat “La mar de dones” que trobareu en diferents restaurants de Palamós, Llafranc i S’Agaró.
Us animem a aconseguir la col·lecció dels diferents punts de llibre i alhora gaudir d’uns plats boníssims!
La campanya es durà a terme del 20 de maig al 15 de setembre.

 

 

ROBER PARROQUIAL
LES SENYORES DEL ROBER PARROQUIAL VISITEN EL NOU LOCAL DE VIMAR
Un local que durant molt anys ocupaven elles i donàvem a qualsevol que ho necessités roba, consells i moltes més ajudes de tot tipus que només saben elles.
Vimar ha volgut que el seu record quedi per sempre en la sala que porta el nom de la seva Presidenta, o com li vulgueu dir. En tot cas treballadora com la que més.
A l’interior de la Sala Carme Fernández s’exposa la placa que anunciava l’antic Rober Parroquial i una altra placa amb la seva història i feina acompanyada d’una fotografia del grup.
Elles lluitaven per millorar el seu entorn social i el seu record ens esperona a tots.
Va ser una trobada molt emotiva que ens permeté compartir un instant etern que ens connectava al millor mon.
Moltes gràcies!

 

 

REUNIÓ DE LA JUNTA DE L’ASSOCIACIÓ CASTELL
La Junta de l’Associació Castell fa un esforç per mantenir la normalitat malgrat que les circumstàncies no ajuden.
El passat dia 16 de juny es va reunir en el nou local de Vimar que també serà la seu d’aquesta associació. La Junta va visitar les noves instal·lacions, va programar les possibles activitats pel proper curs i va acordar el trasllat de la seva seu en aquest local.
La reunió també va servir per posar-se al dia de la gestió de la Fundació Vimar.
Novament es parlà de la necessitat que els pares ens impliquéssim en tot el que fa referència als nostres fills. Els pares, la Fundació Vimar, l’Associació Castell, som la societat civil preocupada per les persones més fràgils de la societat. Difícilment se’n poden preocupar altres si nosaltres no actuem.

 

DIPUTATS DEL PARTIT SOCIALISTA VISITEN VIMAR
El dilluns 21 de juny, ens visitaven els Diputats del Partit Socialista al Parlament de Catalunya Srs. Raúl Moreno, Óscar Aparicio i la Sra. Sílvia Paneque, i també les Sres. Maite Guerrero i Sílvia Ortuño.
Vimar agraeix el seu interès i el temps que ens dedicaren escoltant la Vicky Ger, Directora Tècnica i Cristina Garcia, Treballadora Social de la Fundació, que els explicaven el funcionament de la nostra Fundació i també escoltant a una representació del Patronat que insistia en el paper imprescindible de la societat civil, els pares, en totes les iniciatives a favor de les persones amb capacitats especials i que recordava com el Baix Empordà pateix un dèficit crònic massa important en recursos per aquestes persones.
Tant de bo aquestes visites es multipliquin!

 

REVETLLA DE SANT JOAN  – LLAR 2000

Per la revetlla de Sant Joan els usuaris de la llar 2000 van celebrar un berenar-sopar i un ball amb karaoke.
Una nit plena de màgia!

 

 

VIMAR VA DE FIRES A PALAMÓS
Un any més els firaires de Palamós han convidan als usuaris de Vimar a gaudir de la Fira. A més els han obsequiat amb un deliciós i generós berenar de xurros i xocolata.
Va ser una tarda magnífica, no cal dir que s’ho van passar més que bé i que va haver-hi tanta xocolata i tants xurros com volien.
Gràcies a tots i d’una manera molt especial als Srs.Joan Bagó, Joan Prat, Amadeu Forteza, membres de la Junta que gestiona aquest regal de felicitat pels usuaris de VIMAR.
Gràcies a tots el professionals, els que estaven de torn i els que voluntàriament els van acompanyar per reforçar el servei.
Sou molt bons i grans!

 

VACANCES A L’STO

Ja han arribat les vacances del S.T.O. Santa Cristina.
Ens acomiadem amb els somriures tapats per les mascaretes, però com ja sabeu, aquesta pandèmia ens ha ajudat molt a coneixe’ns més, i a mirar-nos més als ulls, els quals teniu plens d’il.lusió i alegria.Gràcies per tota la responsabilitat, respecte i cura que heu tingut durant aquest temps. L’equip educatiu del STO us desitja unes molt bones vacances i molt bon estiu a tots!

 

 

LA JUNTA DEL CLUB NÀUTIC COSTA BRAVA VISITA VIMAR
El Club Nàutic Costa Brava col.laborà amb 20.000 € en el projecte de les noves oficines de Vimar.
Al Club Nàutic i a la resta de patrocinadors: MOLTES GRÀCIES!
A la foto: d’esquerra a dreta: Anna Cuixart, Directora Administrativa, Belén Cobo, Tresorera, Josep Maria Arnedo, Secretari i Eduard Sallés, President de la Junta.